DRAMATISCHE IMPRESSIES

ESTHETIEK MET STIJL

Dawn Black Badge

De meest gedurfde expressie voor wie zich nooit zal conformeren. Een onweerstaanbare uitnodiging voor risiconemers en regelbrekers. Voor wie hunkert naar de gedurfde kant van het leven. Dit is een onverwachte wending van 's werelds meest iconische automerk. Neem vandaag nog contact met ons op om het spannendste hoofdstuk ooit van Rolls-Royce te ontdekken.

Laat u inspireren

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce Wraiths een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

Bespoke

Een Rolls-Royce koopt u niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

Pre-Owned

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

LAAT U INSPIREREN
Contacteer ons
Kenmerken

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie in de vorm van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.